Alla vallor i databasen

Här hittar du alla vallor vi har i databsen. Klicka på ett varumärke för att se information om deras vallor.

Rode

Det italienska vallamärket Rode grundades 1972 av den tidigare landslagsmannen Rodeghiero "Rode" Rizzieri. Rode är av många en favorit i förhållanden med nysnö eller finkornig snö.

Se alla vallor från Rode

Rex

Det finska vallamärket Rex grundades år 1952 och deras första produkt var bränslet som höll den Olympiska elden brinnande under OS i Helsingfors samma år. Sedan dess har de gjort många typer av uppskattade vallor som används av många av världens bästa landslag.

Se alla vallor från Rex

Swix

Klassikernas klassiker i skidvallavärlden! Swix är ett norskt företag som tillverkar en mängd skidprodukter, bland annat stavar, kläder, tillbehör och naturligtvis vallor. Swix har länge varit kungen av fästvalla och de flesta som åkt längdskidor har troligtvis åkt på en valla från Swix.

Se alla vallor från Swix

Toko

Toko är ett Schweiziskt företag som grundades år 1916 och började tillverka rengöringsprodukter. Idag producerar de vallor både för längdåkning och utförståkning, samt ett antal tillbehör och verktyg.

Se alla vallor från Toko

Skigo

Skigo är ett svenskt vallaföretag som är baserat i Kiruna. Företaget grundades 1979 av den tidigare landslagsmannen Christer Majbäck. Skigo har som ambition att "förse människor oavsett målsättning med högkvalitativa, innovativa och lättanvända produkter för ett mycket konkurrenskraftigt pris."

Se alla vallor från Skigo